Tuesday, January 19, 2010

Land of Choice




Nuti a fost cea mai tare tatoasa pe care am am avut-o intr-o functie de conducere in epoca moderna a Romaniei, acest plai cu boi situat undeva la paralela 45 acolo unde mai toate natiunle lumii au inteles ca e locul perfect sa futa meciul avand o descidere larga de buze la marea neagra , pregatite oricand sa tuce-n buci mama Rusie, cu care am avut si avem atatea relatii de tip sado maso adica ei ne-au cauzat dureri de cele mai diverse, apoi ne-u futut , iar noua sa pare ca ne-a placut, dar si cu dosul spre lume vestica ,adeptii unui alt tip de erotic , care nu au scapat nici ei prilejul sa ne boltaiasca asa prin gard ,pe la spate in functie de cum am ales sa ne orientam orifiiciile, pardon deschiderile.

Marea calitate a romanilor este ca noi spunem nu niciodata asta paradoxal pentru ca aici este land of choice , am avut cativa deviati care au spus nu dar ei au mierlit-o tragic ,si nu are rost sa amintim de ei pentru ca nu ne reprezinta, si tipul asta de sange-n puta curge la atii prin vene nu la noi.pentru ca am refuzat cu incapatanare sa ne infectam cu asemenea soi de hemoglobina indaratnica, pastrandu-ne pedegee-ul foarte diferit, pe care noi, astia proveniti din mioritiucul ,, land of choice ,,cu mandrie il expunem azi si ori de cate ori vine vreun pulau cu ganduri de futere.-asa dupa vorba dupa port, abuzand din grupa de italspaniologisme care ne-au penetrat adanc in lexic,umplandu-ne aproape orgasmic golul avid de culturi rare sau rarite ,-la alegere- ,neuitand sa fim si trendy atunci cand de pe sub guba stramosesca ranjeste cate un tricou ,,de puta madre,, asortate perfect cu gumarii din colectia toamna ,primavara, iarna-exculs vara- se poarta slapi ,minus guba , plus nelpsitele accesorii nike sau adidas,iar pentu cei cu adevarat figuranti ceva impchistreli cu cristale zvarofschi.asa sa moara dusmanii - tot la alegere .

Ca sa revin la subiect, va rog sa-mi scuzati acolada, da romania este cu adevarat the land of chice, traiasca o mie de ani tanti Nuti, ca intr-un moment de revelatie vecin cu divinitatea avand chip de om din popor si pentru popor, fost capitan de vas si vanzator de flota, inghetata si de tara, aici nu e la alegere ca le-a vandut pe toate, fan declarat al lui bachus , viitor prezidentibil, prezentabil niciodata, ne-a spart pe toti,rupand gura la tote loazele care sustin sus si tare ca romania e de-am pulea. Noi suntem printre putinele natii care ne putim mandrii cu luxul de a alege, pai daca tara e in cacat putem sa mergem cat si-a dus mutu iapa si proasta vangheua ca nu ne tine nimeni legati de glie,mai sunt si niste nesimtiti care nu ne dau de ales si ne dau ignor pe fata , dar asta e un mizilic , ca noi tot le virusam adresa, putem deasemenea sa alegem presedintele , parlamentul, chiar daca avem de ales niste naspeti, ca doara nu vom alege nemti, nu ca,noi nu am vrea ,nu vor ei, si exemplele ar putea continua la nesfrsit dar asta ar insemna sa fiu dus cu sorcova , iar eu iubesc doar haloweenu-l, natura prin mare mila ei,a fost darnica cu mine si nu-mi trebuie costum,asa ca , mai bine imi bag pumnul in gura si stopez intrstata exemplficare.
da nu pot sa-mi inchei aceasta cronica, desi nu sunt cronicar , doar cronic, fara sa ma gandesc la istoria noastra de mii de ani

Trec peste formarea poporului roman desi ar fi multe de spus asa ca voi vace doar un scurt brifing ,niste baieti mai bronzati imbracati cu geci de piele in franjuri ,sepci din fier forjat , sandale diadora ,si dotati toti cu scule de luat mau' au sosit cu permeditare in the land of choice. aici au dat peaste niste barbosi pe care i-au confundat mai intai cu ursii, asta pentru ca prin locurile acestea si ursii si omenii locurilor dormeau in aceleasi locuri conflictele intre cele doua specii aprent asemanatoare fiind inerente. la o privire mai atenta cutitarii astia au observat ca speciile de fapt sunt diferite si ca unii dintre ei purtau izmene, doar foarte putini cusme , asa ca s-au hotart sa inhate un izmanar de barba ca s-i explice scopul si durata vizitei. binenteles ca veneticii au vrut sa faca case , poduri ,sa infinteze orase, lucru cu care izmanrii nu au fost deacord ,dorind in continuare compania lui ursache, si viata de codru. a urmat un taraboi in doua acte primul intre anii101 -102 ,in care cutitarii au redus smnificativ numarul de barbosi si de ursi impingandu-i adanc in inima muntilor pe restul scapati de cotonogeala, ca apoi intre anii 105-106 sa le boltaiasca definitv adresa si muierile . Progeniturile nascute dupa aceasta perioada, au invatat sa scrie, sa construiasca, s-au mutat din barlog la bordei, au invatat sa se bata dar si sa fure deci au devenit romani.

Si asa alti ciumegi au venit mai tot timpul ,ne-au dat de ales dar mai ales de batut, exact ca in exemplul cu lanticul de aur ,,ti-l tai? sau mi-l dai ? , l-eam mai tras-o si noi la mufa din cand in cand ,dar am avut intodeauna de ales la care scula-n bascula sa ne inchinam or la aia din vest or la aia din est . acum putem spune sus si tare ,,ce faci coae ? ,, dar de serifi tot n-am scapat , doar i-am schimbat, sutem si noi in gasca de cutitari Nato, unde nu zicem nici,, pas,, la sefu Obama ca pa loc ne rade , membrii cu drepturi mai putine in gasca de ciumegi UE , dam si noi la gioale prin Irak si Afganistan nu ca am vrea , dar trebuie etc. si toate astea datorita acestui loc magic cre ne-a dat mereu de furca adica de ales.


Voi incheia tot cu tanti nuti ,, un misinstru frumos am avut si noi, si ...... si pe ala am vrut s-al futem , si pan la urma ........

1 comment:

Anonymous said...

Deci pana la urma noi suntem in NATO dar daca la o adica intram doamne fereste intrun razboi cine este de partea noastra?.......eu cred ca totusi RUSI NE VOR AJUTA..........pur si simplu asta ii parerea mea by DRONGOS